Am inceput acest proiect pentru ca am realizat ca suntem atat de prinsi de activitatile cotidiane incat uitam sa multumim persoanelor care sunt langa noi, care ne-au sustinut si ne-au impins sa fim mai buni. Macar o data pe an sa ne amintim de persoana care a fost alaturi de noi inca din prima zi si sa-i spunem multumesc. #multumescmama


De ce?

Ne-a dat nastere, s-a sacrificat pentru noi si a vrut intotdeauna sa fim noi bine, a plans si a ras alaturi de noi, ne-a invatat sa fim buni, sa impartim, sa ajutam si sa nu judecam, ne-a educat cum a stiut ea mai bine si chiar daca uneori nu a facut alegerile perfecte, o mare parte din ceea ce suntem astazi se datoreaza eforturilor ei.

Acum am crescut si am plecat fiecare la casa lui, dar gandul ei tot la noi zboara, oare sunt bine? oare au mancat? oare sunt sanatosi? oare se inteleg? oare sunt fericiti?

Pentru ca a fost alaturi de tine din prima zi spune-i multumesc!

Cum?

Posteaza pe pagina de Facebook George Ionita – fotograf un comentariu, un video sau o fotografie si spune pentru ce ii multumesti mamei tale. Nu uita sa folosesti hashtag-ul #multumescmama.

Ii poti castiga una dintre cele 40 de sedinte foto cu make-up si hairstyling incluse, iar dupa sedinta foto poti ramane cu ea la cafea.

Cand?

Inscrierile se fac in perioada 25 februarie – 1 martie ora 23:59. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org si vor fi anuntati pe pagina de Facebook pe 2 martie.

Sedintele foto vor fi realizate pe 5,6 si 7 martie in restaurantul Allouete din strada.

IMPORTANT! Daca ti-ai vazut numele in lista de castigatorii te rugam sa suni la numarul de telefon 0730176168 si sa ne comunici ziua si ora la care vrei sa vii cu mama ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *