Pe Georgiana am cunoscut-o prin intermediul site-ului ei cu invitatii si accesorii de nunta handmade. A acceptat cu drag invitatia noastra de a va oferi cateva sfaturi despre alegerea invitatiei pentru nunta. 

Fiecare culoare are o semnificatie si transmite anumite emotii. Astfel, rosu evoca pasiune, roz –feminitate si inocență, portocaliu evocă distracție, galben –pozitivitate si curiozitate, verde evocă liniște si prospețime, albastru evocă autoritate si demnitate, mov –rafinament si mister, maro evocă utilitate si bogăție, negru evoca seriozitate si distinctie, fiind o culoare clasica.

Plecand de aici tot ce trebuie sa faceti acum este sa va alegeti culoare invitatiilor.

invitatii de nunta handmadePasul doi este alegerea tipului de invitatie…aveti o gama larga de unde puteti alege: invitatie clasica in plic, invitatia tip papyrus, invitatie online, invitatie in diverse suporturi sau tiparita pe diverse suporturi (baloane, carcase de film, magnet, vedere, puzzle, hartie normala, cu insertii sau manuala, hartie de calc, etc)

Un alt pas in finalizarea invitatiilor este crearea lor….fie tiparite la o tipografie, fie scrise de mana cu penita.

O alta idee la care va puteti gandi este realizarea invitatiilor 100% handmade, caz in care trebuie sa descoperiti un artist plastic care sa va ajute .

Ultimul pas dar unul foarte important este oferirea invitatiilor. Acestea pot fi daruite in cutiute, plicuri personalizate, in pungute de hartie, saculeti organza sau de sfoara.

Desi aspectul este important in alegerea invitatiilor, la fel de important este si textul prin care va exprimati invitatia. El nu trebuie sa fie nici prea mic, dar nici foarte mare, nu trebuie sa fie foarte incarcat, dar nici format din cateva cuvinte. Textul trebuie sa exprime exact gandurile voastre, nu trebuie sa fie pompos si cu cine stie ce cuvinte alese. Cu cat e mai simplu si scris din inima, cu atat mesajul va ajunge acolo unde doriti. Nu trebuie sa fie un text copiat de pe internet sau imprumutat de la alte invitatii. Cel mai frumos text va fi cel creat de voi, fie ca doriti sa-I scrieti si pe nasi si parinti, fie ca veti scrie doar locatiile evenimentului si orele aferente.

Printre elementele ce nu trebuie sa lipseasca de pe o invitatie de nunta se numara: data evenimentului, locatia bisericii si a restaurantului, impreuna cu orele aferente, numerele voastre de telefon si eventual o adresa de e-mail.


Daca aveti de un sfat sau vreti mai multe informatii o puteti contacta prin e-mail georgiana.gherghina@gmail.com.  Produsele realizate de catre ea le gasiti pe site-ul www.paperdecor.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *