Este fascinant sa participi la atat de multe nunti, sa observi si sa cunosti atat de multe cupluri, sa iei parte si sa le surprinzi fericirea.

Este complicat sa fii casatorit, nu stii niciodata cum va fi viata voastra peste 30 de ani, nu stii daca se va schimba, nu stii daca va veti intelege, dar este si al naibiie frumos, sa vii acasa si sa te intampine cu zambetul ala perfect, sa te stranga in brate in fiecare zi, sa adormi cu capul pe pieptul ei/lui, sa te vada mai bun/a decat esti, sa fie fanul tau numarul 1, sa va faceti planuri impreuna, sa aveti cei mai frumosi copii si sa imbatraniti impreuna.

sfaturi dupa 112 nunti

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume!

Il voi cita pe realizatorul documentarului “112 weddings” si voi scrie cateva lucruri pe care le realizezi dupa ce lucrezi atat de mult timp in industria nuntilor.

1. Toti mirii au emotii.

2. Casatoria este nebunie curata. Gandul ca vei sta toata viata cu o singura persoana s-ar putea sa te panicheze, dar nu-i asa ca zambetul lui/ei te face sa uiti de toate gandurile si problemele care pot aparea?

3. Fiecare casatorie este fascinanta. Povestea voastra de dragoste, modul in care va schimbati si va adaptati, micile si marile certuri, toate lucrurile care va reprezinta fac ca fiecare casatorie sa fie unica si de-a dreptul fascinanta.

4. Nu vei sti niciodata cum este casatoria altui cuplu. Tindem sa judecam alte cupluri, dar adevarul este ca nu vom sti niciodata cum functioneaza relatia lor.

5. Nu exista un secret al casatoriei perfecte. Cu totii vrem sa aflam secretul pentru o casatorie perfecta, dar el nu exista. Fii alaturi de persoana pe care o iubesti, sustine-o si comunica cu ea.

Puteti citi despre documentar si despre videograful care l-a realizat aici. Cele 5 puncte au fost traduse si adaptate dupa articolul publicat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *