Am fost fotograf de nunta pentru acest cuplu minunat si pot doar sa ma bucur ca am facut parte din povestea lor. Am ajuns mai devreme, mult mai devreme, dar am profitat de spatiul interesant de la parterul blocului si pentru ca aveam un chef nebun de fotografie in dimineata aia, am incalzit putin aparatele. 🙂
Ne-am intalnit cu Andreea si Adi intr-un apartament fain din centrul Bucurestiului, au facut o alegere foarte buna, un fel de stress free home 🙂
Cand a ajuns grupul vesel, am facut cunostiinta cu toata lumea si am lasat lucrurile sa mearga in ritmul lor. Baietii au dansat, fetele au sarit in pat…a inceput petrecerea de la prima ora. Inca de la pregatiri s-a anuntat o zi plina de distractie.
Biserica a fost la distanta de mers pe jos, Sf. Nicolae Tabacu de pe Calea Victoriei, acolo lucrurile s-au mai potolit putin si am intrat toti in atmosfera de rugaciune. Biserica frumoasa, preotii misto, nici n-am simtit cand s-a incheiat slujba si am plecat din nou spre distractie.
Petrecerea nuntii fiind la unul dintre corturile de evenimente din Studiourile Media Pro, acolo am facut si sedinta foto, intr-un decor demn de numele sau – Boston.
Am incercat sa prindem cat mai mult din ce ne oferea lumina si decorul timp de vre-o 40 de minute apoi ne-am intors rapid spre cort pentru ca toti erau nerabdatori sa inceapa petrecerea!
Rochie – Zenya
Costum – Bigotti su misura
Biserica – Nicolae Tabacu
Decor – Adrian Vasile aka mirele 🙂
Formatie – Taraful Cleante & Diana Matei
Restaurant – Studiourile MediaPro